Nyheder

Her kan du læse forskellige nyheder fra Willis Towers Watson om cyberforsikring og it-kriminalitet. Hvis du vil se andre nyheder fra Willis Towers Watson, kan du besøge hjemmesiden.

Nye former for kriminalitet mod virksomheder

Implementering af cyberforsikringen er lige så vigtig som købet

Dækker forsikringen de nye krav til datasikkerhed?

En enkelt telefonopringning kan være nok til at udsætte en virksomhed for omfangsrige skader eller økonomiske tab – kriminalitet begås i nye former, og det stiller krav til virksomheder, der vil sikre og forsikre sig.

En virksomhed opnår først den fulde værdi af sin cyberforsikring, når det medfølgende beredskab bliver indarbejdet i organisationens procedurer og i nøglemedarbejdernes bevidsthed – alligevel sker det ikke altid.

Det kan udfordre både budget og bundlinje, hvis en virksomhed ikke overholder sine forpligtelser i forhold til datasikkerhed. Når den nye persondataforordning træder i kraft, bliver de økonomiske konsekvenser ved ikke at overholde reglerne endnu større og behovet for en cyberforsikring mere aktuelt.
Databrud rammer bundlinjen endnu hårdere

Seminar om Cyber Risk

Stigende fokus på Cyber Risk Management

Den nye persondataforordning stiller skærpede krav til den måde, virksomhederne behandler persondata. Størrelsen på bøderne til de virksomheder, der ikke overholder kravene, er øget og vil ved et databrud have store konsekvenser for bundlinjeresultatet.

Willis Towers Watson inviterer til endnu en seminarrunde om Cyber Risk Management, Private Pension Planning og Ansvarsfraskrivelser i salgs- og leveringsbetingelser.

De seneste cyberangreb mod danske virksomheder har skærpet opmærksomheden på, at cyberkriminalitet er en alvorlig og reel trussel, men langt fra alle har sat tilstrækkeligt fokus på at forebygge og begrænse risikoen.
Truslen fra cyberspace – og vejen til at begrænse risikoen

Morgenseminar om Cyber Risk Management

Seneste nyt om cyberforsikring - maj til august 2016

Virksomheder i hele verden er mere end nogensinde truet af cyberangreb – og intet tyder på, at truslen bliver mindre i fremtiden. Tværtimod.

Kom til morgenseminar om Cyber Risk Management, Private Pension Planning og Ansvarsfraskrivelser i salgs- og leveringsbetingelser.

Læs Willis Towers Watsons månedlige nyhed om cyberisici. Denne gang omtaler vi, hvordan DR har haft udsendt en falsk phisingmail til medarbejderne, og fra udlandet refererer vi blandt andet en historie om, at de amerikanske stemmemaskiner er i fare for at blive hacket.
Seneste nyt om cyberforsikring - april 2016

Seneste nyt om cyberforsikring - marts 2016

Seneste nyt om cyberforsikring - februar 2016

Læs Willis Towers Watsons månedlige nyhed om cyberisici. Denne gang omtaler vi blandt andet en ny type ransomewareangreb i Danmark og angreb på kreditkortsystemer hos Trump-hotelkæden.

Læs Willis Towers Watsons månedlige nyhed om cyberisici. Denne gang omtaler vi blandt andet, at en lang række svenske medier har været udsat for et hackerangreb angiveligt fra en russisk hackergruppe.

Læs Willis Towers Watsons månedlige nyhed om cyberisici. Denne gang omtaler vi blandt andet et større ransomewareangreb på tyske hospitaler og en hotelkæde der er blevet angrebet på deres betalingssystem.
1 2 3