Forsikring

Alle virksomheder er i dag i høj grad afhængige af internettet og digitale værktøjer, og samtidig er internettet i stigende grad et attraktivt medie for større kriminelle organisationer til at udføre både ideologisk og økonomisk kriminalitet.

Du skal derfor ikke undervurdere de risici, der følger med, når din virksomhed befinder sig i en verden bestående af moderne teknologi, og du bør derfor kontinuerligt forbedre din virksomheds it-sikkerhed. Læs mere under menuen Risikostyring.

Cyberforsikring
Din virksomhed bør desuden overveje at tegne en cyberforsikring, fordi hacking af virksomhedens netværk kan medføre betydelige tab for både virksomhed og kunder samt underminere offentlighedens tillid til din virksomhed.

Under dette menupunkt kan du få et overblik over, hvad en cyberforsikring kan betyde for din virksomhed. Vi har samlet en række væsentlige informationer om forsikringen samt analyseret koordineringen af dine øvrige forsikringer. Derudover kan du også finde en række spørgsmål og svar om forsikringen.

Illustration af cyberrisici og tab